Atakum CHP Meclis Üyesi A Adayı Koçbıyık: Atakum'da Zafer CHP'nin olacak


Yerel seçimlerle ilgili olarak bir açıklama yapan Kadirr Koçbıyık, "AK Parti iktidarının Türkiyeyi getirdiği durumu hep birlikte yaşıyoruz. Genel seçimde AK Parti siyasetini az farkla gönderemedik. Ancak yerel seçimlerde Türk halkı AK Parti anlayışına gereken dersi sandıkta verecektir.

Geldiğimiz noktada yerel seçimler genel seçimler kadar önemlidir. Biz de CHP'yi yerelde ve sonrasında genelde iktidara taşımak için elimizi taşın altına koyduk ve çalışmalarımızı ona göre sürdürüyoruz. Atakum, 31 Martta yeniden CHP'nin kazanacağı bir belediye olarak yoluna devam edecektir." dedi.

 

KADİR KOÇBIYIK KİMDİR?
 
1963 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu, İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Of'ta tamamladı. Askerliğini 1983 yılında İzmir Bornova’da çavuş olarak tamamladım. 1985 yılında Of Belediyesi'nde kadrolu işçi olarak çalıştı. 1994 yılında Samsun Belediyesi'nde, Samsun Büyükşehir  olunca Atakum Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'nde göreve başladı. 2013 yılında emekli oldu. 

2020-2023 tarihleri arasında CHP Atakum İlçe Başkanlığında yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Kadir Koçbıyık evli ve  2 çocuk babası.