Bayram Çelik'ten karadenizhayat.com'a ziyaret

Atakum'un 56 mahalleden oluştuğunu ve her karışını adım adım bildiğini ifade eden Bayram Çelik, "Atakum'un mahallelerini, köylerini, cadde ve sokaklarının her birini çok iyi biliyorum. Önemli günlerinde o insanların yayına  bulundum ve beklentilerin neler olduğunu da iyi biliyorum." dedi.


Karadenizhayat.com  Genel yayın Yönetmeni Coşkun Özbek'in sorularını cevaplandıran ve Atakum seçim gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bayram Çelik, "Atakum, sürekli gelişen önemli bir ilçe. Atakum'un, Atakumlunun ihtiyaçlarının neler olduğunu, çözüm önerilerini, turizminin nasıl gelişeceğini, ekonomisini, imarını, özellikle de şeffaf belediyecilik anlayışını Atakum'da hakim kılmak, Atakum'un geleceğini en çağdaş şekilde insanlarımızın ihtiyaçlarına göre şekillendirmek için aday adayı oldum.

Bununla ilgili olarakgerek meclis üyelikleri, gerekse proje ekibimizle birlikte bilimseli mesleki yeterlilikleri kanıtlanmış, alanında kendisini ispat emiş değerlerle yola çktık, hayata geçirilebilir projelerle geleceğiz. Ben Atakum'u yenidenhayata döndürmek ve Karadeniz Bölgesi'nin en çağdaş ve gelişmiş şehri haline getirmek için elkimden geleni yapacağım." dedi.