SAMSUNLU TEKEL BAYİLERİ DERNEK KURDU


Samsun Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği adı ile faaliyete geçen  derneğin kurucu Başkanı Gülten Bahadır konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

" Bilindiği gibi, Tekel Bayileri olarak 2013 yılından sonra sektöre getirilen kısıtlamalar ve orantısız cezalar yüzünden biz meslektaşlarımızla çareyi örgütlenmede bulduk.

 Bugüne kadar İstanbul, Van, Mersin,Osmaniye'de  4 derneğimiz kuruldu. 5. Derneğimizi de Samsun'da kurucu üyelerimizle hayata geçirerek faaliyete başladık. Ben kurulan Tekel Bayileri dernekleri içinde Tek kadın başkanım. 


Derneğimizin kuruluş amacı meslektaşlarımız ile her konuda, özellikle de mesleki konularda dayanışma içinde olmak!. Saat  22.00'den sonra satış  yasasından dolayı doğan mağduriyetler için hukuki destek vermek. Bayiler olarak STK gücünün farkındayız, örgütlülüğümüz sesimizi daha geniş kitlelere duyurmaya faydası olacaktır. Federasyonumuzu da kurduktan sonra Ülke genelinde ve resmi makamlar nezdinde daha etkin olacağımızı biliyoruz.
Sloganımız: Teker Teker yok olmadan, Tekel Tekel birleşerek, Federasyonumuzu kurup sözün sahibi, sorunların çözüm merkezi olmak!"

Derneğimizin kurucu üyeleri şu isimlerden olşuyor:

Gülten Bahadır :        -Başkan
Ahmet Özgür Tarhan -Başkan Yardımcısı
Barış Dikkol               -Sayman
Özgür Güler              -Basın Sözcüsü
Ayhan Camgöz          -Sekreter
Doğan Yazıcı             -Denetim Kurulu
Sait Kurt                    -Denetim Kurulu