CHP İlkadım Gençlik Kolları Yönetimi görevden alındı


CHP'de yerel seçimler yaklaşırken Gençlik Kolları arasındaki rahatsızlık gün yüzüne çıktı.

Samsun'da en çok üyeye sahip ve en etkin 2 İlçeden biri olan İlkadım Gençlik Kolları'nın görevden alınması şok etkisi yaratırken, seçim öncesi böyle bir oprerasyonun hem İl Yöneticisi, hem de Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan tarafından gerçekleştirilmesi tepki topladı.


Öykü Özkan, CHP İlkadım İlçe Bakanlığı'na gönderdiği görevden alma yazısında; "İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Başar’ın partide ayrılık yaratması, il başkanı olan şahsımı ve yönetimimi tanımaması ve İlçe Başkanı Sn. Metin Telatar ile uyumlu çalışmaması, ilçede gençlik kollarının örgütlenememesi ve 7. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı basın açıklamasıyla birlikte hem yerel hem ulusal basının önünde partimizi küçük düşürme suçundan hem kendisinin hem yönetiminin görevden alındığı, " ifadelerini kullandı.

Görevden alınan İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Başar ve Yönetim Kurulu üyelerinin 3 yılıdr mevcur başkan Metin Telatar ve yönetimi ile uyumlu çaalışmalarının ardından 3 yıl sonra bu gerekçe ile görevden alınması, CHP'liler tarafından tepki ile karşılandı. Çok sayıda CHP üyesi seçim öncesi gerçekleştirilen bu operasyonu anlamsız ve yersiz bulduklarını ifade etti.


,