CHP ALAÇAM BAŞKAN ADAYI ZERGÜN DELİORMAN DEMİRCİ HEDEFİNİ AÇIKLADI


Alaçam'da kadın bir belediye başkanı olarak yeni bir sayfa açmak istediklerini belirten Zergün Deliorman Demirci, en büyük hedefinin Alaçam'ı yaşanabilir bir kent haline getirmek iolduğunu söyledi.

Demirci; " Ben Alaçam'ın bir evladıyım. Alaçam, hakettiği hizmeti alması, belediye olarak bu hizmetleri almasının önünü açmak ve projelerimizi Alaçamlıların hizmetine sunmak için yola çıktım. Alaçam'ın en önemli sorunlarının başında yol ve ulaşım geliyor. Öncelikle bu sorunu çözeceğiz. Alaçam'ın ekonomik olarak kalkınması, istihdam sağlanması ve tersine göçün yaşanması için Organize sanayi bölgesinin kurulmasını sağlayacağız. Yatırımcılara olanaklar sunacağız.

İlçemizi turizm cenneti ve festivaller kenti haline getirecek adınları atacak, bacasız sanayi turizmden hakettiğimiz geliri almak için çalışacağız! Tarım kenti Alaçam'ın tarımsal kalkınması için çiftçilerimize her türlü desteği verecek, en verimli ürün için toprak tahlili, gübre, tohum desteği sağlayacağız. Bunun dışında sosyal belediyecilik adına Alaçam'da herkese dokunacak projelerle geliyoruz!" dedi.