Necattin Demirtaş Meral Akşener ile görüştü


DEMİRTAŞ İLKADIM'A MI BÜYÜKŞEHİR'E Mİ?

 

İYİ Parti'de İlkadım ve Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylıklArı için mücadele sürerken, önemli bir gelişme yaşandı.

İYİ PARTİ GİK Üyesi İmren Nilay Tüfekçi, Necattin Demirtaş'ın kendi bilgisi dahilinde Genel Başkan Meral Akşener ile görüştüğünü söyledi.


www.karadenizhayat.com Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Özbek'e özel açıklama yapan İmren Nilay Tüfekçi, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın kendi bilgisi dahilinde Genel Başkan Meral Akşener ile görüştüğünü, Demirtaş'ın Akşener ile adaylık değerlendirmesi yaptığını söyledi.


İYİ Parti'nin kendi yaptırdıkları anketlerde oyunun % 10'un üzerinde çıktığını belirten Tüfekçi, "İYİ PARTİ, hür ve müstakil olarak kendi kadroları ile seçime gİrecektir. Samsun'da da adayların açıklanması için AK Parti'nin adaylarının açıklanması beklenmektedir.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için çalışmalarımız sürüyor. Amacımız Samsun Büyükşehir'i kazandıracak adayı belirlemek!..Necattin Demirtaş da benim bilgim dahilinde Genel Başkanımız Sayın Akşener ile görüşmüştür. Samsun Büyükşehir adaylığı için kendisi belirlenirse hep birlikte İYİ Parti'nin zaferi için çalışacağız.

Benim adaylığım ile ilgili olarak da Sayın Genel Başkanımız ve GİK'in kararı belirleyici olacaktır. Genel Başkanımız kimi isterse onunla kazanmak için çalışacağız. Ben aday olursam Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni İYİ Parti Belediyesi yapacağım.

Adaylarımızı da önümüzdeki günlerde açıklamayı planlıyoruz." dedi.