SAMSUN SMMMO’DA SİBER GÜVENLİK SEMİNERİ

Seminere;  Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Murat ÇAN, İlkadım Belediye Başkanı  İhsan KURNAZ katılım Sağladı.

Emniyet teşkilatının uzman isimleri tarafından gerçekleştirilen sunumlarda Güvenli İnternet Kullanım,  Çevrimiçi Yasa Dışı Bahis,  Dijital Okuryazarlık,  Teknoloji Bağımlılığı, Siber Zorbalık,  Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele,  6284 Sayılı Kanun Kapsamında Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi konuları ele alındı.

Samsun SMMMO Başkanı Osman ARSLAN, seminerdeki geniş katılımın memnuniyet verici olduğunu belirterek, katkı sunan konuklara ve eğitmenlere teşekkür plaketi takdim etti.

Osman ARSLAN, “Bizler, danışılan meslek mensupları olarak yalnızca beyannameler düzenleyen değil; aynı zamanda insan hayatına dokunan değerlere karşı sorumluluk taşıyan meslek mensuplarıyız. Bu bilinçle; mesleğimizi sadece rakamlarla değil, vicdanla ve toplumsal farkındalıkla icra etmeye devam edeceğiz.” Dedi.