Cevat Öncü’den Özgür Özel’e Samsun Raporu
Cevat Öncü’den Özgür Özel’e Samsun Raporu
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı inşaat mühendisi Cevat Öncü, 7 aylık saha çalışmasını içeren Samsun raporunu CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sundu
Seçimin hemen sonrasında başlattığı saha çalışmalarını sürdüren Öncü, 7 ayda 17 ilçede bin 200 mahalle muhtarı ve vatandaşlarla yaptığı görüşmeler sonucunda elde ettiği bilgilerden oluşan Samsun Raporunu CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e verdi.
31 Mart seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan inşaat mühendisi Cevat Öncü, 17 ilçede bin 200 mahalleye giderek muhtar ve vatandaşlarla birebir görüşerek sorunları ve talepleri dinledi. Öncü, 7 ay süren çalışmalar sonucu kendi gözlemlerini ve edindiği bilgileri rapor haline getirdi. Hazırladığı raporunu önceki gün ziyaret ettiği CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sunan Cevat Öncü, Samsun’ un sorun ve ihtiyaçları hakkında da fikir alış verişi yaptıklarını söyledi.
ÖZEL'DEN ÖNCÜ’YE TEŞEKKÜR
Halen çalışmalarına devam eden Cevat Öncü, “Çalışmalarımın ilk ayağı olan mahalle ziyaretlerini tamamladım. 7 ay sürdü. Bu sürede elde ettiğimiz bilgileri rapor haline getirdik. Ve bu raporumuzu da Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e sundum. Samsun’daki son güncel durum hakkında da kendisiyle konuşma fırsatım oldu. Kendisi raporumuzu dikkatle inceledi. Bu raporun kentin ilçelerinin, güncel sorun ve ihtiyaçlarını ortaya koyduğunu ve son derece değerli bulduğunu belirterek teşekkür etti” dedi.
Samsun HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.