Devlet Memurları Sendikası’ndan Samsun İŞ-KUR’a Ziyaret
Devlet Memurları Sendikası’ndan Samsun İŞ-KUR’a Ziyaret
(DMS) Devlet Memurları Sendikası heyeti, Samsun İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Sait Gül’ü makamında ziyaret etti.
Devlet Memurları Konfederasyonuna (DMK) bağlı DMS-Devlet Memurları Sendikası Karadeniz Bölgesi Şube Başkan Vekili ve Şube Sekreteri Fevzi Gül, Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Buğra Keskin ile birlikte Samsun İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Sait Gül’ü ziyaret etti.
Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen ziyarette, sendika heyeti sendikal çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Fevzi Gül: "Ortak Projeler Çalışanların Motivasyonunu Artıracak"
DMS-Devlet Memurları Sendikası Karadeniz Şube Başkan Vekili Fevzi Gül, ziyarette yaptığı konuşmada, kamu kurumları ile işbirliği içinde çalışmak istediklerini vurguladı. Gül, şunları söyledi; “Kamu çalışanları ile ilgili konularda ve yürütülecek olan projelerde DMS-Devlet Memurları Sendikası olarak kamu kurumları ile birlikte bir arada yer almak istiyor ve bu konuda sendikamız olarak, hem kurumunuza, hem de kurum çalışanları ve üyelerimize katkı sunmak istiyoruz. Sendikaların yürütülecek olan ortak projelerde kurum ile birlikte ortak hareket etmesinin çalışanların moral ve motivasyonunun yüksek tutacağı ve bunun da kurum içerisindeki çalışmalarda başarıya daha rahatlıkla ulaşılabileceğini düşünmekteyiz.”
Sait Gül: "Kurum Olarak Sendikalarımızı Önemsiyoruz"
Samsun İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Sait Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum olarak sivil toplum kuruluşları ile işbirliğine önem verdiklerini belirtti. Gül, şunları kaydetti; “Kurum olarak biz çalışanlarımızı ve bir sivil toplum kuruluşu olan sendikalarımızı önemsiyoruz, belli projelerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunmanın hem kurumumuza, hem de çalışanlarımıza katkı sunacağını biliyoruz. Çalışanlarımızın huzuru ve mutluluğu bizim için önemli. Bir yerde başarı varsa, orada huzur var demektir.”
Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrasında İl Müdür Yardımcısı Sait Gül, ziyaretleri için DMS-Devlet Memurları Sendikası Yöneticilerine teşekkür etti.
İş-Kur Çalışanlarının Talepleri Dinlendi
DMS-Devlet Memurları Sendikası heyeti, Samsun İş-Kur İl Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Heyet, sendikal çalışmalar ve kazanımlar hakkında bilgi verdikten sonra ziyareti sonlandırdı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
