AK Parti Terme İlçe Başkanlığı’na Mümin Osman Ertan Atandı

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.07.2026 - 00:01, Güncelleme: 02.07.2026 - 00:01 291 kez okundu.
 

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı’na Mümin Osman Ertan Atandı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Terme İlçe Başkanlığı görevine Mümin Osman Ertan’ın Atandığını duyurdu.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti teşkilatlarındaki görev değişimlerinin birer bayrak yarışı olduğuna dikkat çekerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. “Bayrak Değişimi Kardeşlik Kültürüyle Gerçekleşir” İl Başkanı Sayın Mehmet Köse, atama kararına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapılan istişareler neticesinde, Terme İlçe Başkanlığımıza Sayın Mümin Osman Ertan atanmıştır. AK Parti ailesinde bayrak değişimi birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürü ile gerçekleşir. Bu vesileyle, görevi devreden kıymetli dava arkadaşımız Sayın İsa Baş’a bugüne kadar göstermiş olduğu gayret, samimiyet ve özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, partimize, davamıza ve Terme’mize yaptığı katkılar için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Yeni İlçe Başkanımız Sayın Mümin Osman Ertan kardeşime de bu kutlu görevin hayırlı olmasını diliyor, Teşkilat Başkanlığımızın tensipleriyle üstlendiği bu vazifede üstün başarılar temenni ediyorum. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, Terme’mizde daha büyük başarılara imza atmayı nasip eylesin."
AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Terme İlçe Başkanlığı görevine Mümin Osman Ertan’ın Atandığını duyurdu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti teşkilatlarındaki görev değişimlerinin birer bayrak yarışı olduğuna dikkat çekerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

“Bayrak Değişimi Kardeşlik Kültürüyle Gerçekleşir”

İl Başkanı Sayın Mehmet Köse, atama kararına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapılan istişareler neticesinde, Terme İlçe Başkanlığımıza Sayın Mümin Osman Ertan atanmıştır. AK Parti ailesinde bayrak değişimi birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürü ile gerçekleşir.

Bu vesileyle, görevi devreden kıymetli dava arkadaşımız Sayın İsa Baş’a bugüne kadar göstermiş olduğu gayret, samimiyet ve özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, partimize, davamıza ve Terme’mize yaptığı katkılar için kendisine şükranlarımı sunuyorum.

Yeni İlçe Başkanımız Sayın Mümin Osman Ertan kardeşime de bu kutlu görevin hayırlı olmasını diliyor, Teşkilat Başkanlığımızın tensipleriyle üstlendiği bu vazifede üstün başarılar temenni ediyorum. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, Terme’mizde daha büyük başarılara imza atmayı nasip eylesin."

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karadenizhayat.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.