Başkan İhsan Kurnaz, ‘Birlik ve Uyum İçerisinde Çalışıyoruz’

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.04.2026 - 10:19, Güncelleme: 27.04.2026 - 10:19 88 kez okundu.
 

Başkan İhsan Kurnaz, ‘Birlik ve Uyum İçerisinde Çalışıyoruz’

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.
AK Parti İlkadım İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım için teşkilatlarımızla birlikte birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen toplantıya, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, AK Parti İl Koordinatörü ve Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap,  AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Çakır, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasancan Esad, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. ‘HEP BİRLİKTE İLKADIM İÇİN’ İlkadım’daki birlik ve beraberliğin, örnek teşkil ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Partimizin İlkadım İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısını, yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Teşkilatımızın bu denli yoğun katılımlı programlarında görüyoruz ki, birlik ve beraberliğimizi ilk günkü aşkla sürdürüyoruz. Bu organizasyonlarda hem teşkilat mensuplarımızla hasbihal ediyoruz hem de onlara belediyemiz tarafından İlkadım için hayata geçirilen proje ve çalışmalarımız anlatma fırsatı yakalıyoruz. 1 Nisan 2024’te İlkadım Belediye Başkanı olarak göreve başladığımız günden ve öncesindeki seçim sürecinden bu yana teşkilatımızla birlikte yoğun bir tempoyla çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. İlkadım için teşkilatlarımızla birlikte birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin belediyecilik anlayışı doğrultusunda, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Gönüllere dokunmak ve hemşehrilerimizle bir arada olmak bizleri son derece mutlu ediyor. Bu noktada teşkilatımızın bu önemli buluşmasına katılarak bizleri mutlu eden tüm davetlilere ve teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

AK Parti İlkadım İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım için teşkilatlarımızla birlikte birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen toplantıya, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, AK Parti İl Koordinatörü ve Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap,  AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Çakır, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasancan Esad, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

‘HEP BİRLİKTE İLKADIM İÇİN’

İlkadım’daki birlik ve beraberliğin, örnek teşkil ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Partimizin İlkadım İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısını, yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Teşkilatımızın bu denli yoğun katılımlı programlarında görüyoruz ki, birlik ve beraberliğimizi ilk günkü aşkla sürdürüyoruz. Bu organizasyonlarda hem teşkilat mensuplarımızla hasbihal ediyoruz hem de onlara belediyemiz tarafından İlkadım için hayata geçirilen proje ve çalışmalarımız anlatma fırsatı yakalıyoruz. 1 Nisan 2024’te İlkadım Belediye Başkanı olarak göreve başladığımız günden ve öncesindeki seçim sürecinden bu yana teşkilatımızla birlikte yoğun bir tempoyla çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. İlkadım için teşkilatlarımızla birlikte birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin belediyecilik anlayışı doğrultusunda, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Gönüllere dokunmak ve hemşehrilerimizle bir arada olmak bizleri son derece mutlu ediyor. Bu noktada teşkilatımızın bu önemli buluşmasına katılarak bizleri mutlu eden tüm davetlilere ve teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karadenizhayat.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.