Samsun TSO’da Eğitim Komitesi Başkanlığı’na Sedat Uygun seçildi
Samsun TSO’da Eğitim Komitesi Başkanlığı’na Sedat Uygun seçildi
Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Başkanı Haluk Akyüz yönetiminde gerçekleştirilen toplantısında, Eğitimcilerin yer aldığı yeni bir grup kurulması teklifi kabul edildi.
Teklife göre, Eğitim Komitesi’nde eğitimcilerin haricindeki üyelerin ayrılarak yeni grup kurulması, ve bu gruba sadece eğitimcilerin alınması kararlaştırıldı.
Bu karar ile özel okullar, dershaneler ve sürücü kursları dahil tüm kurslar 34. Komitede Eğitim Komitesi adı altında toplanmış oldu. Eğitim Komitesi’nde diğer üyelerin ayrılması ile boşalan başkanlık için yapılan seçimde eğitimci İsmail Sedat Uygun Eğitim Komitesi Başkanlığı’na seçildi.

İsmail Sedat Uygun kimdir ?
İngilizce öğretmeni olan Uygun AmericanLIFE Samsun şubeleri kurucusu ve sahibidir . Samsunspor Eğitim kurumlarından sorumlu yönetim kurulu üyesidir .
Kafkas Çerkes Vakfı ve Çarşambalılar Vakfı mütevelli üyesi olan İsmail Sedat Uygun yıllarca Samsun Çerkes Derneği ve Çerkes İş insanları derneklerinde yöneticilik yapmıştır . Daha önce eğitim üzerine Tv programları hazırlayıp sunan İsmail Sedat uygun evli iki çocuk babasıdır .

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
